Geheimen van topverdieners in Young Living - Oil2Bloom

Geheimen van topverdieners in Young Living

topverdieners-in-Young-Living

Geheimen van topverdieners in Young Living, die wil je vast kennen. Want jij hebt grote dromen.

En je gelooft dat het kan. Je ziet rond je dat het kan. Er zijn mensen die behaald hebben wat jij ook wilt behalen.

Misschien de rank van Silver – misschien Diamond of Crown Diamond

In dit artikel ga ik je vertellen wat de geheimen zijn van topverdieners.

Of je nu je droom wilt waarmaken met Young Living of met eender welk ander product of bedrijf, er is een rode draad bij de topverdieners in Network Marketing.

En niet 1 rode draad, maar 5!

5 geheimen van topverdieners

Geheim #1 : geen kennis, maar mensen

Als je in Netwerk Marketing wilt groeien en je rankingsdoelen bereiken, is het belangrijk om een mensen persoon te zijn en niet een kennis persoon.

Vaak denken we : “oei, ik ken niet genoeg” “oei, ik moet nog veel meer over die olietjes weten” “zo kan ik geen mensen helpen”. Bewezen is dat deze overtuigingen je geen sikkepit verder brengen. Want als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, dan ga je niemand aanspreken en als logisch gevolg ga je niet groeien.

Daarentegen iemand die er in vliegt en naar mensen luistert, opzoekt hoe deze geholpen kunnen worden en zo werkt, leert en groeit tegelijkertijd.

Als ik voor mezelf spreek : ik ben ook een kennis persoon. Ik hou van kennis, ik ben leergierig en weet gewoon graag hoe dingen in mekaar steken.

Maar ik zie ook dat netwerk marketing mij hierin een geweldige kans geeft, ik kan groeien en leren tegelijkertijd. Het lijkt wel of ik betaald wordt om te leren. Geweldig toch.

Mijn eerste teamlid Katrien

Ik herinner me heel goed mijn eerste Teamlid Katrien. Zij vroeg me het hemd van het lijf. En ik zei altijd : wacht Katrien, ik zoek het op. Wacht Katrien, ik vraag het na. Maar denk je dat Katrien (allee, je kan het haar vragen want ze zit nog steeds met vol enthousiasme in ons team) dit erg vond. Ik denk het niet. We leerden samen, we lachten er om en ja … ik wist het vaak niet. Maar ik hou van mensen helpen en neem graag de tijd om het dan op te zoeken.

Geheim #2 : uit je visbokaal

Iedereen die groeide naar een hoge ranking, heeft obstakels overwonnen. Er bestaat geen pad dat altijd over rozen leidt. Niemand is er alsof het niets was gekomen. Voor iedereen zal het wat anders geweest zijn, maar iedereen heeft op een bepaald moment een keuze moeten maken. GA ik ervoor of laat ik het. Kom ik uit mijn comfortzone of laat ik het. Zal ik die persoon aanspreken of laat ik het. Stuur ik een mailtje of laat ik het. Iedereen start op dezelfde manier. Hoe komt het dat de ene vooruit gaat en de andere niet? De ene doet wat de andere laat. Zo eenvoudig is het.

Ik begrijp je!

Maar ik begrijp je helemaal. Ik voel me als online ondernemer altijd heel comfortabel achter mijn computer. Achter mijn computer kan ik gek doen. Als mensen mij in het echt zien, dan schrikken ze een beetje, want ik ben een rustig – beetje terughoudend persoon. Ja … Young Living zorgt er voor dat ik uit mijn comfortzone moet komen. Gesprekken aangaan. Grote groepen ontmoeten. De keuze is aan mij : doen of laten. Obstakel overkomen en groeien of niet.

Geheim #3 : focus

Focus op je doel. Als jij je focust op waar je nu bent, zorgt dat dat je blijft waar je nu bent. Focus op wie jij wilt zijn en waar je wilt staan en ga je gedragen naar die ranking!

Zeg niet : Nu ben ik nog geen Team leider, dus moet ik me nog niet gedragen als teamleider.

Topverdieners zijn leiders als ze nog helemaal alleen in hun team staan. Of 1 persoon hebben of 5 of 100 of 10000 – het maakt niet uit.

Waar jij je op focust, groeit.

Geheim #4 : doe zelf wat je moet doen

Ik sprak al heel wat leiders in MLM en elk van hen heeft mensen verloren, zelfs topmensen. En met verliezen bedoel ik dat deze weggingen. Weggingen kan om allerlei redenen. Maar ineens zak je dan naar beneden. Je ranking zakt. Hoe erg is dat!

Ik herinner me deze zin die ik ooit hoorde : als je weet hoe je een miljoen kan verdienen, kan men jou dat afnemen. Maar je kan het altijd weer opbouwen. De kennis van hoe je dit doet, is de echte waarde.

Dus of jij nu aan het begin staat met je team, nog niemand hebt of al een mooi team, onthou dit : ga en blijf gaan. Soms een stapje terug en dan weer vooruit.

Mijn man zegt altijd : als je blijft doen wat je moet doen, dan komt het succes. En het lastige aan mijn man is dat ie vaak gelijk heeft. Nu ook weer!

Geheim #5 : geen excuses

It’s up to you. Geen enkel excuus telt. Ik weet niet genoeg. Ik kan niet presenteren. Ik puntje puntje puntje. Niemand mag jou vertellen wat je moet doen. Niemand mag jou vertellen dat je obstakels MOET overwinnen. Niemand mag jou vertellen dat je uit je comfortzone MOET komen. De enige die dag mag ben jij.

Vertel jezelf dus de dingen die je vooruitbrengen en vertel jezelf niet al die beperkende overtuigingen.

Nog nooit is iemand Royal Crown Diamond geworden omdat ie goed kon presenteren hoor. Mensen halen toprankings omdat ze blijven gaan.

Moraal van het verhaal : gogogo en blijf dus gaan.

Wil jij bij Team Oil2Bloom groeien? En waarom zou je voor ons team kiezen?

Vul hier je formulier in

Leave a Reply 5 comments

sharon faes Reply

Goeie avond Katinka,
via de staaltjes actie heb ik jou leren kennen en wat vond ik het leuk toen je mij wat meer vertelde over de essentiële oliën van young leving. Sindsdien heb ik de starterkit gekocht en ben ik vanaf dit jaar ook aan de slag gegaan met het verdienmodel.
Warme groetjes Sharon Faes

Cindy Timmers Reply

Hey Katinka,
Wat een fijne blog. Dit zo waar, alles draait er om om in beweging te blijven, te blijven gaan. Alles is mogelijk en dat merk je dat ook Young Living daar een mooi voorbeeld van is. Keep up going, that’s the spirit!

Lisette de Zwart- Uding Reply

Ik hoop aan eind van dit jaar uren bij mijn werkgever te kunnen verminderen doordat mijn passieve inkomen voorziet in het restant van salaris en hopelijk meer dan dat…….

Daniëlle Franssen Reply

Hi Katinka.

Wat een leuke tips! en eigenlijk ook wel logisch als ik ze lees. Ik beschouw ze als een steuntje in de rug en een reminder om gewoon lekker door te blijven gaan.

Marjan Duif Oom Reply

Met Katinka werken is altijd een groot plezier! Ik gebruik olie sinds de jaren 80 en zit vanaf het begin bij Team Oil2Bloom, eerst voor eigen gebruik en daarna business en het heerlijke is (naast het aanstekelijke enthousiasme van Katinka) de gezellige Teammeetings waarin iedereen even welkom is -inderdaad ongeacht of je het voor jezelf of voor je business gebruikt- en je in een warm bad terechtkomt. Bovendien merkte ik, wanneer je je houdt aan het marketingplan groei je echt heel snel. Echt supergaaf en een grote aanrader! Voor iedereen is de Academy beschikbaar en iedereen wordt geholpen door een persoonlijke coach (waar ik er een van mag zijn) – dat vind je echt nergens anders. Kom je ook bij ons Team? Xxx

Leave a Reply: