Goed voor jezelf zorgen - 5 dagen Challenge - Oil2Bloom

Goed voor jezelf zorgen – 5 dagen Challenge

goed-zorgen-voor-jezelf

Goed voor jezelf zorgen … Zelfzorg is iets wat we allemaal nodig hebben, maar zelden de tijd voor maken.

Ik herken het bij mezelf ook. Er was een tijd dat ik mijn laptop overal mee naartoe nam. Het was een tijd waarin ik alle dagen werkte. In de week, in het weekend, ’s avonds …

zelfzorg is de weg

En weet je wat er gebeurde. Ik werd kregelig op iedereen rond mij. Ook mijn klanten. Ja, echt! Gelukkig voelde ik snel dat ik zo niet wilde leven. Ik leef graag met een groot hart voor iedereen, niet met een kregelig gevoel.

Nu weet ik precies hoeveel zelfzorg ik nodig heb om mijn gulle, altijd vrolijke en zorgende zelf te zijn.

Toen ik research deed en boeken las over zelfzorg werd 1 gemeenschappelijk thema me duidelijk. Mensen die geweldig zijn in goed voor zichzelf zorgen, zijn de mensen die dit met intentie in hun agenda inplannen. Het zijn mensen die niet gewoon hopen dat er tijd gaat overblijven. En niet alleen maken zij een plan, ze houden zich er ook aan.

Toen ik een zelfzorg plan voor me maakte, veranderde alles. Ik werk sneller, ik denk sneller, ik heb meer focus, ik ben creatiever. En alle dagen mijn vrolijke zelf..

HELAAS – DE CHALLENGE IS VOORBIJ EN JE KAN NIET MEER AANMELDEN

goed voor jezelf zorgen

Toen ik een zelfzorg plan voor me maakte, veranderde alles. Ik werk sneller, ik denk sneller, ik heb meer focus, ik ben creatiever. En alle dagen mijn vrolijke zelf..

Als jij het super druk druk druk hebt en je doet niet aan zelfzorg, dan is deze challenge echt wat voor jou. Deze helpt jou met echte mini mini stappen om voor jezelf te zorgen.

Mijn mama zei altijd : van een leeg kopje kan je niet schenken. Wat ik om me heen zie, is vele vrouwen die graag anderen helpen. Ze genieten van anderen helpen. Maar …. je kan alleen maar geven als jouw kopje echt vol is.

Meld je nu aan voor deze 5 dagen challenge.

Leave a Reply 4 comments

Victoria Reply

Divine timing! Het is de laatste dag voor ik een weekje vakantie heb… Yes! 😀 Mercikes Katinka, ik ga van zelfzorg een TOPprioriteit maken!

    Katinka Reply

    Helemaal top!

Marjan Duif Oom Reply

Ja geweldig!!! Heel fijn af en toe zo’n reminder! Inderdaad inplannen 😉 ik doe graag mee aan de 5-daagse en zal hem ook delen xxx

    Katinka Reply

    Hey Marjan, op dit moment is de zelfzorg challenge gesloten 🙁 Binnenkort gaat ze weer open!

Leave a Reply: