Manifesteren doe je zo - DIY affirmatieflesje - Oil2Bloom

Manifesteren doe je zo … Affirmatieflesjes werken door verschillende ingrediënten te combineren in een flesje. Je kiest de ingrediënten die passen bij je intentie en je wensen.  

Manifesteren doe je zo … wel eigenlijk zijn er verschillende tools en ze werken allemaal als jij er mee werkt.

DIY Manifesteerflesje

Een andere reden dat een affirmatieflesje zo populair is, is omdat het er prachtig uit ziet. Ik hou gewoon van het kijken naar mijn eigen flesje, gevuld met favoriete kruiden, bloemen, kristallen en essentiële oliën.

Manifesteren bij volle maan

Als je een heel sterk magnetisch flesje wilt maken, kan je dit maken bij volle maan. De maan groeit en krimpt en dit geeft andere energiën.

Dus laten we starten!

Manifesteren doe je zo – met een affirmatieflesje

 • Stap 1= wat is je intentie
 • Stap 2 = wat heb je nodig
 • Stap 3 = maak je magische manifesteerflesje
 • Stap 4 = hoe gebruik je het

Manifesteren zo doe je het: STAP 1Wat is je intentie

Het is superbelangrijk om te weten wat je wilt maar ook om te weten wat je niet wilt.

In de gratis online workshop “Creëer het leven van je dromen”, gaan we ook met dit thema aan de slag


Manifesteren zo doe je het: STAP 2Wat heb je nodig?

 • Een flesje naar keuze, dun, smal, groot, klein … het maakt niet uit.
 • Kruiden of bloemen of schelpen of stenen of halfedelstenen of grof zeezout.
 • Essentiële oliën
 • en alles wat jij mooi vindt of wat een relevante betekenis heeft voor jou.

Manifesteren zo doe je het: STAP 3 – Zo maak je een manifesteer flesje

Zelfliefde en zelfwaarde manifesteer fles

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Ingrediënten : chips van amethyst en rozenkwarts, lavendelbloemen, rozeblaadjes, kamillebloemetjes, grof roze himalayazout, essentiële olie van Lavender, Rosemary & Lady Sclareol

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

De voordelen van amethist

 • Amethist brengt innerlijke rust en heeft een zuiverende werking

De voordelen van rozenkwarts

 • Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. 

De voordelen van schelpen

 • Schelpen staan voor het goddelijke in jou. Wie ze oppakt van het strand voelt de magie.

De voordelen van essentiële olie van Lavender

 • Brengt liefde, harmonie, bescherming en geluk
 • Lavender kan helpen de geest en het lichaam te kalmeren en ondersteunt om gevoelens van angst en depressie te verminderen. Angst is vaak een aanwijzing voor een overactieve rechter frontale kwab. Lavender opsnuiven door het linker neusgat kan helpen de linker frontale kwab te activeren en de angst onmiddellijk te kalmeren.

De voordelen van essentiële olie van Rosemary

 • Brengt bescherming, mentale helderheid en heeft een nultolerantie voor negativiteit. Ideaal dus als je last hebt van beperkende gedachten.

De voordelen van essentiële olie van Lady Sclareol

 • Het woord Lady staat voor mij voor de kracht van een vrouw, de innerlijke Godin, je eigen innerlijke magische bron. Deze essentiële olie bevat Jasmine, een geur die de vrouwelijke kracht belichaamt. Er zitten nog meer essentiële oliën in deze blend die je hele vrouwelijke lijf en hormonen ondersteunen.

De voordelen van rozenblaadjes

 • De roos opent je hartchakra naar onvoorwaardelijke liefde. De roos staat ook symbool voor vrouwelijke schoonheid.

De voordelen van kamillebloemetjes

 • Kamille brengt liefde en harmonie en zelfaanvaarding. Het opent je intuïtie. En moedigt je aan om vanuit je hart te leven, zelfs al zijn we angstig om onze grootste potentieel te leven.

De voordelen van himalaya zout

 • Zout wordt ook gebruikt voor het zuiveren, reinigen en negativiteit verdrijven in veel magische en traditionele rituelen. Het heeft ook een aardende werking en brengt overvloed en welvaart.   

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Manifesteren zo doe je het: effe gewoon voor de fun

Kan jij alle 13 mooie zelfliefde woorden ontdekken? De oplossing? Scroll naar helemaal onder. Maar eerst proberen hé ♥


Manifesteren zo doe je het: STAP 4  : zo gebruik je het

FOCUS

Focus betekent simpelweg dat je precies weet wat je wilt en waarom. Voel het gevoel, beleef het gevoel, ervaar het gevoel ten volle als jouw wens realiteit is.

Besteed aandacht aan eventuele negatieve gedachten die naar binnen kunnen kruipen en breng je aandacht voorzichtig terug naar je verlangen.

Stuur dit verlangen naar je manifesteerflesje

LAAT LOS

Dit is het moment waar overgave centraal staat, laat los en VERTROUW.

Deze stap is superbelangrijk. We hebben aangeleerd dat we ‘iets moeten doen’ om dingen te laten gebeuren en daardoor is het zo moeilijk om de controle ‘los te laten’.

GEÏNSPIREERDE ACTIE

Nu zei ik net dat je moest los laten en niet vanalles moet gaan DOEN. Toch is het wel belangrijk dat je actie onderneemt. Werk samen met het universum.

Maar neem geïnspireerde actie en wat is dan het verschil? Geïnspireerde actie is een actie die je onderneemt vanuit flow, vanuit willen, vanuit geloof, vanuit een gedachte aan overvloed. Niet een actie omdat je MOET, moet, moet.

Werk vanuit vreugde, fun en flow ♥

PINKIE PROMISE

Als jij je tevreden, gelukkig, vol vuur en passie, enthousiast of geïnspireerd voelt, ben je synchroon met je hoogste zelf.

Op je bureau

Zet het flesje op je bureau of nachtkastje waar je steeds aan je intentie herinnerd wordt. Wanneer je dromen/doelen gerealiseerd zijn, geef je de inhoud van het flesje weer terug aan Moeder Aarde.


Nog wat favoriete planten voor zelfliefde en zelfwaarde

We hebben natuurlijk planten (en dus ook essentiële oliën) voor liefde, voor bescherming, voor het aantrekken van geld. Maar een goede start is een start bij jezelf.

Wil je ook graag een blogartikel over liefde, bescherming en geld, laat zeker een reactie na onder dit blog en ik zorg er voor ♥. Download ook zeker de gratis Godinnenkit https://oil2bloom.be/godin, dan krijg je 3 leuke e-books, manifestatiemeditaties en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Zelfliefde en een gezond egoïsme is belangrijk. We weten natuurlijk dat een gulle gever zijn van jou een goed mens maakt. Maar een mens is maar héél als je kan geven en ontvangen.

Dus als jij klaar bent voor zelfliefde, dan kan je deze planten en kruiden en essentiële oliën aan je  

Manifesteren doe je zo: Lemon

Lemon is één van mijn absoluut favoriete essentiële oliën. Ik werd fan door de zuiverende eigenschappen. Ik hou van het detoxen van mijn lichaam en het is ook zo dat Lemon in mijn leven kwam en bleef.

Het zuiveren van je lichaam is volgens mij een actie die je onder zelfliefde en zelfzorg mag zetten. Maar Lemon zuivert niet alleen je lichaam, het zuivert ook je negatieve gedachten, negatieve gevoelens. En negatieve gevoelens rondom jou.

Lemon – recepten

 • Maak een badzout met Lemon en Stressaway >> zie DIY badzout
 • Maak een bodyscrub met Lemon
 • Maak een bruisbal met Lemon – zie DIY bruisballen
 • Doe gewoon een paar drupjes Lemon in je badwater
 • Zet een paar kommen met zout en lemon in je huis om je huis van negatieve energieën te verlossen. Laat een volledige dag staan en gooi dan alles weg met stromend water uit de kraan.
 • Verstuif Lemon in je diffuser.
 • Doe een drupje Lemon in wat lauwwarm water ’s ochtends om je metabolisme een kickstart te geven.
 • Zie ook 30+ dingen die je kan doen met Lemon Essentiele olie

Manifesteren doe je zo: StressAway

StressAway bevat vanille en daarom ruikt het ook zo heerlijk. Ruik het en 2 seconden later voel je al een warm en rustgevend gevoel over je heen komen.

Vanille wordt gebruikt om gevoelens van liefde te versterken, dus ook eigenliefde. Ontdek hier meer over hoe je StressAway nog kan gebruiken.

Er zit ook Copaiba in dat je een ontspannend gevoel geeft en Cedarwood helpt om je veilig te voelen.

En het doet zoals de naam zegt … stressgevoelens wegsmelten ♥

Als je echt een liefde-boost wilt, draag dan StressAway als parfum (zie ook dit blogartikeltje over natuurlijke parfums)  Of dit blogje van Young Living https://www.youngliving.com/blog/diy-perfume-with-essential-oils/

Manifesteren doe je zo: Thieves

Laten we zeker Thieves niet vergeten als emotionele zelfliefde helper. Thieves is een blend, samengesteld uit essentiële oliën afkomstig van zeer krachtige planten. Deze planten hebben anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen. Maar Thieves helpt je met het zetten van grenzen! Als dat niet belangrijk is in je zelfliefde en zelfzorg.

Natuurlijk kan je nog veeeeeel meer met Thieves en ook daar kan ik je veel meer over vertellen. Daarom krijg jij bij het team ook een persoonlijke coach, die samen met jou doorheen jouw starterkit en zelfliefde pakket loopt.

Zowel de StressAway, Lavender, Thieves en Lemon zitten in de starterkit.

Aan de slag met Manifesteren?

Wil jij aan de slag met Manifesteren? Wil je aan de slag met Essentiële Oliën. 2 Vliegen in 1 klap – enkel bij Team Oil2bloom.

Bij de starterkit komt onze 28 dagen cursus Manifesteer het leven van je dromen – 28 dagen formule GRATIS bij.

WEET WAT JE WILT

Het belang van precies te weten wat u van het leven wilt. De meeste mensen denken nooit echt na over wat ze van het leven willen. Werk is gewoon een baan die voor hun onderhoud zorgt. Leven is gewoon wat het is. In de CURSUS MANIFESTEER ga jij ontdekken wat je precies wilt en wat je precies niet meer wilt

De woordpuzzel oplossing

Leave a Reply 54 comments

Cindy Reply

Wat een top idee alweer. Ik ga hier strakjes mee aan de slag, eerst alles bij elkaar sprokkelen.

Marjan Duif Oom Reply

Geweldig! De meest inspirerende blog die iedereen zou moeten lezen! In 1 artikel leer je al zo veel over hoe jij steeds dichter bij je dromen komt. Om je dromen waar te maken zul je in actie moeten komen. Datgene wat je tegenhouden erkennen en ‘laten gaan’. Hoe krijg je je gedachten helder? Hoe kun je je zelfvertrouwen vergroten? De liefde voor jezelf? Wanneer je deze blog leest ben je weer een aantal belangrijke stappen verder in dit proces. Aanrader dus!

NatasjaVervoort Reply

Blown away with al the new ideas. Na mijn vakantie , nu in france, ga ik zeker aan de slag met diverse dingen. En mijn bureau een goed onderhanden nemen en mooie zelgemaakte spulletjes neerzetten uit deze blog. TOP !!!
🙏❤🙏❤ Dank je wel

Marijke Reply

Wat een heerlijke blog💜 veel om mee aan de slag te gaan!!
Dankjewel voor alle DIY-tips🤩

Veron Reply

Wat een ‘rijk’ blog vol super gave ideeën van een enthousiaste krachtige vrouw.
Ik heb al vaker mijn wensen in de lucht gegooid maar nog nooit een manifesteer flesje gemaakt. Cool plan!

Tamara Reply

Wat een geweldig leuk diy waar iedereen wat mee kan! Gelijk krijg ik het gevoel: dit moet ik maken! 💕 Dus dat wordt shoppen! Ook al zo leuk! 😊

An Reply

Ik ga hier nog mee aan de slag met de kindjes tijdens de vakantie. Bedankt! ps: hoop stiekem om het boek te winnen 😉

Heidi Potums Reply

Ik verwelkom het licht, de energie en de magie van deze volle maan, om mijn wensen, doelen en dromen te zegenen en met de kracht van de maan magie te vullen…mijn dankbaarheid is groot🌈🙏🏻❤️

  Katinka Reply

  Oh wat mooi gezegd!

Sandra Reply

Oooh… Op slag zon om ergens schelpen bij elkaar te gaan sprokkelen, met veel liefde uit te zoeken. Het is heerlijk om bewust met manifesteren bezig te zijn, om te weten wat je wilt en al jouw energie daarheen te sturen.
Bedankt voor weer een nieuw top-idee. Binnenkort op mijn bureau, mijn eigen manifesteer flesje als reminder om mijn energie te focussen.

  Katinka Reply

  Ja, je slaat de nagel op de kop. Het is het bewust er mee bezig zijn dat processen in gang zet. Leuk dat het op je bureau komt te staan.

Sandra Reply

😍 Wat een mooie blog!!! Hier word ik op slag heel blij van. En ga ik samen met mijn dochtertjes van zulke mooie dromenflesjes maken. En natuurlijk maak ik ook mijn eigen manifesteer flesje. Super leuk om op een mooi plekje neer te zetten. Dank je wel 🙏🙏

  Katinka Reply

  Ja is superleuk om met je dochtertjes te doen. Neem zeker een fotootje – ben superbenieuwd!

Petra Reply

Mooie ideeën om vol mee aan de slag te gaan

Liesbet Reply

Manifesteren in een flesje. Lijkt bijna toveren zoals ik al heel mijn leven wil doen. Love it … straks alles bij elkaar zoeken om te starten.

  Katinka Reply

  Ha, is een beetje toveren – leuk toch hee ♥

Marga Reply

Wat een leuk idee! Ga meteen wat ingrediënten verzamelen.

Debby aerts Reply

Leuk idee , ga ik zeker een keertje uitproberen en wat goed uitgelegd.
Top

Ilon Reply

Hoi Katinka, wat een supergoed idee, ik hou van edelstenen en van de olietjes en ga dit zeker eens ineen knutselen. De schelpjes kan ik rapen als we naar zee komen het weekend van 15/08, edelstenen heb ik reeds in huis (oa in mijn rollon flesjes, Love it!) Rozeblaadjes en lavendel heb ik in mijn tuin (me happy). Nog alleen de kamille bloempjes vinden en de Lady Sclareol bestellen bij YL

  Katinka Reply

  Oh ja, vele mogelijkheden liggen nog open hee. Wat leuk dat je dingen in je tuin hebt!

Daniëlle Reply

Joehoe!!!!!
Hier word ik nu echt vrolijk van.
Wat een super leuk idee en zo toepasbaar voor jong en oud🥰

Manuela Reply

Wat een leuk idee en met zo veel variaties te maken. Ik ga zeker zo’n flesje maken. Wat een toffe blog om te lezen. Dank je wel voor de inspiratie.

Margriet Reply

Voor mij is manifesteren nog een stap te ver maar wel weer info gekregen over bekende oliën vanuit een andere invalshoek. Heel leuk.

  Katinka Reply

  Snap ik helemaal hoor Margriet. Manifesteren is een energetisch iets en ik ben normaal ook van dat hele praktische. Maar net daarom vind ik het zelf leuk om zo tastbare dingen er bij te maken.

Lisette Reply

Hey Katinka, echt weer een super leuk uitgewerkt idee waar vele nieuwe leden wat mee kunnen.
Ik ga er gelijk een aantal taggen.
Groetjes Lisette

Jeanette Niemarkt Reply

Wat weer een top blog!
Een die heel uitnodigend werkt.
De volle maan komt eraan, dus ik weet wat me te doen staat😉
Leuke spulletjes verzamelen en gaan met die banaan.

Vicky De Laet Reply

Geweldige ideetjes om verder te experimenteren met mijn starterskit!! En dat flesje is kei leuk idee. Ga ik zeker ook is samen met mijn kindjes doen. Top!

  Katinka Reply

  Ja, is superleuk om met de kinderen te doen. Mijn dochter vond het ook altijd leuk en het zijn nu echt aparte herinneringen voor haar.

Liza Reply

Leuk, ik heb een starterkit besteld en ga zeker zo een leuk flesje maken…..en de oliën ontdekken!🔮🩸🧫

  Katinka Reply

  Lekker ontdekken Liza! Je olie avontuur is gestart.

TanjaMichiels Reply

We gaan er dus voor he. Deze blog geeft me het vertrouwen en de actie-kracht om mijn droomleven te manifesteren. Ik denk dat ik in m’n flesje Highest Potential ga toevoegen! xxx

Carina Reply

OOOOHHHH hoe leuk is deez … fijn om buiten met dit mooie weer te maken … een beetje zonne-energie er aan toevoegen om nog meer overvloed te ervaren . Dankuwel voor deze welgekome inspiratie
Carina

Elke Reply

Hallo waar haal jij die prachtige inspiratie telkens top dame

  Katinka Reply

  Goh, waar haal ik de inspiratie? Ik lees heel veel – dat sowieso. Ik lees graag over kruiden en planten, over natuurlijke levensstijl, over budgetvriendelijk leven …. en zo doe ik ook vele ideeën op. Sommige werken en sommige niet!

Liesbet Reply

Oh wauw wat een fijne tips & ideeën allemaal. Hiermee ga ik zeker aan de slag. Dank je wel!

Els Reply

Wat een schitterend, inspirerend blog. Zin om er gelijk mee aan de slag te gaan.

Francisca de Vreede Reply

Wat een geweldig idee. Deze ga ik maken. Even kijken voor een leuke glazen pot en dan aan de slag. Ik heb zover alles in huis, of in de tuin staan.
Ik ben benieuwd hoe het gaat worden.

jessica hex Reply

super idee alweet

sabrina Reply

Wat een geweldige blog.
Ook leuk om samen met me zoontje te doen.
Bedankt katinka.
En ga zo door vind altijd fijn en inspirerend je blogs met goei tips.

Mariska Gijsbertsen Reply

Wat ontzettend mooi ! Manifesteer flesje is al in de maak. Gelijk ook om mee te nemen.op vakantie ! Ik lees ke blogs zo graag

Heidi Spijker Reply

Genoeg leesvoer voor de komende dag weer….heerlijk. Dank je wel Katinka voor je tomeloze enthousiasme!
Over manifesteren gesproken; ik begin mijn dag altijd met het noteren van mijn IKIGAI (de reden dat ik vandaag op sta). Hier is ook een heel mooi boek (met groende kaft) over geschreven en is zeker een aanrader!

  Katinka Reply

  Oh Heidi, dat boek ga ik zeker opzoeken – lijkt me super!

Astrid Reply

Wat een informatief artikel en wat leuk geschreven. Heb een al veel informatie uit gehaald. Ga de Website zeker vaker bezoeken!

Dominique Faveere Reply

Zoooo leuk! meteen doen vandaag! You made my Day Katinka! fijn weekend gewenst voor jou en je geliefden!

Martha Reply

Wat een super fijn idee. Ga er zeker mee aan de slag.

Madelon van Rijn Reply

Wat een super leuk idee, zo’n flesje! En wat enorm creatief weergegeven allemaal. Daar word ik alleen al blij van! Ik ga het flesje zeker maken!

Sonja Roosbeek Reply

Ik ga starten en wil graag dit leren !

Kim Depraetere Reply

Super mooie blog, prachtige illustratie ook.

Petra Reply

mooi, gaan we eens uitproberen!

Ilona Pompe Reply

Heel mooi deze blog, geeft weer volop inspiratie en ideeën. Ik ga heel snel zo’n flesje maken, bedankt voor deze waardevolle tip!

silvia Reply

Wat een leuk idee en wat een inspiratie. Ik ga het zeker een keer maken.

Lisette Reply

Hey Katinka

Wat leuk deze blog. Ik zit hier nu in Italië en moet even kijken of ik alles hier heb om een manifesteer flesje/potje te maken. Anders ga ik er zeker mee aanslag als ik weer thuis ben.

Hoop dat jouw retraite je gebracht hebt wat je nodig had!

Liefs Lisette

Katinka Reply

De winnaar van deze blogactie is geworden : Charlotte Peel

sharon faes Reply

Waaw, hoe meer ik deze blog lees, hoe meer ik het integreer heel boeiend xxx sharon

Leave a Reply:error

Heb je genoten van dit blog? Deel het met de wereld :)