Over Mij - Oil2Bloom

Hi, ik ben Katinka en ik vind dat ELKE vrouw goed voor zichzelf moet zorgen

I do things my way!

Ik ben businessCOACH en zelfzorgCOACH en eigenlijk zitten beiden heel dicht bij mekaar.

Goed zorgen voor je welzijn en je financiën, terwijl je toch een heerlijke balans en vrijheid behoudt, is voor mij altijd het doel geweest. Voor MIJ en voor JOU. 

Ik doe wat ik doe VOOR JOU

voor de NEXT-LEVEL vrouw

voor de "ik doe het op mijn manier" vrouw

voor de "ik neem geen bullshit" vrouw

voor de vrouw die goed voor zichzelf en anderen zorgt

voor de vrouw die als een Godin wilt leven

voor de vrouw die zich door niemand laat tegenhouden

voor de vrouw die haar innerlijke magie voelt

voor de vrouw met een visie

VOOR DE VROUW DIE KLAAR IS OM GROOTSE DINGEN NEER TE ZETTEN

want dat is de vrouw die het zal maken

de vrouw die de wereld kan veranderen  


Ik geloof in vrijheid.

Ik geloof dat vrijheid het mooiste geschenk is dat Young Living je kan geven. De vrijheid om geen zooi meer in je leven toe te laten.  Zodat jij de mooiste en beste versie van jezelf wordt. Of het nu zooi is in je huishoudelijke producten of zooi in je 9-to-5 job.

Kies voor vrijheid. Kies voor een leven als Godin.

Ik geloof in jou.

Ik geloof in jou, sterker dan je zelf doet!


Ik wil jou echt helpen naar jouw doelen. Seriously. Mail me gewoon.

Wat je over mij moet weten:

 • Ik hou niet van smoesjes. Als je iets niet wilt doen, zeg het dan. Wees eerlijk, vooral tegen jezelf!
 • I walk my talk. Ik vind het altijd lastig om iets te leren van iemand die niet weet waarover ze in de praktijk spreken. Alle kennis die ik doorgeef, heb ik zelf helemaal doorleefd.
 • Yes, het kan! Ik weet dat het moeilijk is om al je ambities te combineren met genoeg tijd voor jezelf en je familie. Maar ik weet dat het kan, ik weet hoe het kan. Dus ja, het kan!
 • Ik geloof in glitter en confetti strooien over alles wat je doet. Met andere woorden: ALWAYS be kind.

Als ik op mijn beste ben:

Ik ben een innovator met bakken vol creatieve energie. Een hele dag stuiteren de ideeën door mijn hoofd.  Ik heb zoveel passie in me dat ik het er gewoon uitbarst. Authenticiteit is geen optie, het is een must. Het is essentieel. Ik leef voor zelf-expressie. Helemaal jezelf zijn en daardoor iets magisch neerzetten bezorgt mij het ultieme gevoel van Yeeeessssss! Ik zie het leven en business als een avontuur waar ik hals over kop in duik en het doel is altijd “kriebels in de buik”. Geld is optioneel.

“Ik ben jouw Nutribullet. Gooi alle ingrediënten in mijn hoofd en er komt een mooi plan uit.”

Dit is mijn geschenk aan de wereld:

Ik ben een Visionary die opportuniteiten ziet waar anderen dat niet zien. En een echte manifestator. If you can imagine it, you can create it. Ik denk in & out of the box. Oplossingen, veranderingen, nieuwe realiteiten. Ik neem jou mee op sleeptouw naar nieuwe avonturen en nieuwe dromen.

Mensen die mij echt kennen, die weten :

 • Ik dol ben op alles wat met "goed zijn voor dieren" te maken heeft. Ik ben meter van een ezeltje "Sira" dat door Anegria als verwaarloosd ezeltje werd opgevangen en nooit meer herplaatst kan worden.
 • Ik draag ALTIJD gympies. Ook onder een feestjurk.  Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar het danst zo moeilijk. En ik huppel en dans door het leven.
 • Al hou ik enorm van een opgeruimd huis, helaas heb ik daar geen talent voor. Ik heb altijd wat beters te doen. Stof ... ach, je blaast en het is weg. Toch?
 • Toen ik jong was, wilde ik detective worden. Mijn die-hard obsessie met de boeken van Agatha Christie zit hier vast voor iets tussen. Later wilde ik een goede heks worden. Met mijn essentiële olietjes zit ik alvast op de goede weg.
 •  Ik probeer altijd body-positive te zijn. Maar met mijn armen lukt me dat niet. Grrrr.... wat ben ik jaloers op mensen met zulke mooie stevige armen.
 • Ik heb grote ambities en dromen, maar eigenlijk is dit alleen maar omdat ik wil dat iedereen het eenvoudige, simpele, genietende leven kan leiden, net zoals ik.
 • En als ik iets wil ... dan ben ik een echte bulldog. Ik laat niet los.

Nog steeds een match?

Dan wordt het tijd dat we de handen in mekaar slaan.

Mail me: katinkamichiels@telenet.be


Team Oil2Bloo