Verjong je geest, breng je lichaam en emoties in balans. 

ontdek de unieke RAINDROP MASSAGE techniek

WIL JIJ:

Je stress en angsten verminderen

Je energie centra balanceren

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam stimuleren

Je gezonde imuunsysteem en spijsvertering ondersteunen

Je emoties loslaten

♥ GOED ZORGEN VOOR JEZELF IS ONBETAALBAAR ♥

EEN COMBINATIE VAN 3 METHODES

In de jaren 80 ontwikkelde D. Gary Young een vorm van massage, waarin hij 3 verschillende technieken met elkaar combineerde.

1 = De wereld van de essentiële oliën, verkregen uit de meest zuivere planten in de natuur.

2= Hij onderzocht een eeuwenoude helingsmethode van de Lakota bevolking, in samenwerking met een Lakota medicijnman Wallace Black.

3= Zijn kennis van de Tibetaanse reflexologie (Vita Flex)

Zo ontstond de Raindrop Techniek.

Door deze 3 methoden te combineren kan er diep gewerkt worden en heeft het zijn uitwerking op zowel lichamelijk- als op emotioneel vlak.

EEN POSITIEF EFFECT OP 4 NIVEAU'S

FYSIEK + MENTAAL + EMOTIONEEL + SPIRITUEEL

Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten is deze behandeling heel fijn om te ondergaan. Het heeft een lang werkend, ontspannend effect en geeft je bakken vol energie.

VAN WAAR KOMT DE NAAM RAINDROP?

De pure essentiële oliën worden vanaf ongeveer 15 cm op de rug gedruppeld, het lijken wel regendruppels! Het voelt alsof regendruppels zachtjes je ruggenwervels raken, wat ontspant en weldadig aanvoelt. De oliën werken op die manier al in op ons energieveld (of aura) voordat de druppel de huid bereikt.


INFORMATIE EN PRIJS

De Raindrop massage duurt ongeveer 60 - 75 minuten.
De kosten van de Raindrop zijn € 60,- per behandeling in de praktijk van mijn TEAM OIL2BLOOM collega's ....

HOE WERKT HET?

Tijdens de massage neemt de cliënt plaats op een comfortabele massage tafel. De cliënt ligt hierbij op de buik. Er wordt gebruik gemaakt van een zevental verschillende essentiële oliën, die gecombineerd worden met een draagolie om geen reacties te veroorzaken. De diverse oliën worden boven de ruggengraat gedruppeld. Dit zorgt voor een vrije passage van de energie tussen de olie en de klant.

Bij de Raindrop Techniek wordt gebruik gemaakt van de pure essentiële oliën van Young Living.
Single oliën: Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint
Blends: Aroma Siez™, Valor™
Massage oliën: V-6™ en Ortho Ease®

Eenmaal de oliën op het lichaam aangebracht zijn, gaat therapeut over tot de massage. Deze combineert verschillende, zachte en in elkaar vloeiende massage technieken die het zenuwstelsel positief beïnvloeden. De vita flex technieken worden zowel op de rug als op de voeten uitgeoefend. Na de massage worden warme kompressen op het lichaam aangebracht, waardoor de essentiële oliën nog dieper kunnen indringen en hun werking wordt versterkt.

De raindrop massagetechniek is uitermate relaxerend en het is aangeraden om de dag nadien geen zware inspanningen te verrichten. Hierdoor kunnen de positieve invloeden van de massage en de essentiële oliën hun werking verder zetten.