Team - Oil2Bloom
Kom-bij-het-leukste-team

ONTDEK HOE JIJ KAN STARTEN MET YOUNG LIVING ESSENTIËLE OLIËN - EIGEN GEBRUIK of ZAKELIJK

BLOOM-ers dromen niet, ze creëren een droomleven!

Waar sta jij in je leven? Zijn er dingen die je anders zou willen zien? Ben je klaar om verandering te brengen? Lijkt werken van thuis iets voor jou? Droom je over vrijheid en meer tijd voor je familie?

Maar je weet niet precies wat je hiervoor moet doen?

Dat begrijp ik. Ik heb altijd vrijheid gewild. Nog niet zo zeer meer vrije tijd, maar vooral de keuze om te doen wat ik wil wanneer ik wil. Ik vind die keuze hebben de ultieme vrijheid.

Door het internet kan je nu echt van thuis werken en mensen ontmoeten. Ik vind het geweldig. Om een succesvol bedrijf van thuis uit op te bouwen, zijn volgens mij 2 ingrediënten nodig :

 • Passie voor je onderwerp of product & de kennis van hoe je dit moet doen.

Passie voor je product

Ik ben dol op essentiële oliën en ze maken al deel uit van mijn bestaan sinds ik jong volwassene ben. Het ging gewoon gepaard met mijn drang naar meer natuurlijk leven, beter eten en gewoon natuurlijk gezond zijn.

Ik gebruik ze op de meest eenvoudige manieren zoals in de diffuser, maar ik kan me ook amuseren met het maken van eigen verzorgingsproductjes of poetsproducten (ik maak ze liever dan dat ik poets ?).

Ik vind natuurlijk leven ook iets geweldigs om te delen met anderen. Dus wil ik ook graag jou helpen!

Kennis van hoe je dit moet doen.

 • Old school : gebruik de producten, vertel hoe geweldig ze zijn en jaag op klanten en teamleden 🙂
 • New school : gebruik de producten, en doe aan ATTRACTION marketing. Nooit meer jagen, maar aantrekken!

In de “New School” hebben we veel leuke tools ter beschikking die marketing super easy maken. En dat maakt het grote verschil. Als online business strateeg en ATTRACTION marketeer ben ik zo blij dat ik jou dit systeem mag leren.

Waarom bij Team Oil2Bloom

Wel … ik ben een internet marketing strateeg. Ik ben dol dol dol ♥ op het internet. Ik heb een bewezen successtrategie als het gaat om online ondernemen. Die combinatie maakt dat jij een nooit gekende superstart kan krijgen. 

 • Want jij krijgt toegang tot de internet marketing strategieën die jouw business kunnen boosten. Strategieën waar mijn klanten bij Power2Bloom’s abonnement OMG! goed geld voor betalen om hun eigen business (in andere niches) te laten groeien.
 • Want jij krijgt toegang tot coaching van mij persoonlijk – 1 op 1 en in groep. Iets waar mijn VIP klanten bij Power2Bloom duizenden euro’s voor betalen.
 • Want jij krijgt toegang tot de besloten Facebook groep waar jij en andere leiders leren hoe je E.O. gebruikt.
 • Want jij krijgt stap voor stap educatie en training
 • Want jij krijgt (als je dat wilt) Business Building technieken en bootcamps.

Maar misschien nog het meest van al …

 • Omdat ik vooral het bouwen van relaties en vriendschappen voorop stel. Ondersteuning is cruciaal voor succes. En ik ben gepassioneerd door het bouwen van succesvolle bedrijven en ja, ik kan niet wachten om jou ook die boost te geven. Ik wil je in ons team verwelkomen waar iedereen is als familie. Eens je lid wordt, sta je er nooit meer alleen voor.

Misschien ook nog omdat …

 • Ik business superbelangrijk vind, maar het is voor ons niet het enige belangrijke. We ondersteunen mekaar door dik en door dun. Zoals het in een familie hoort.
 • Voor ons staan vreugde, plezier en liefde voorop! 

Ik ben op zoek naar mensen die:

 • Graag hard werken
 • Gemotiveerd zijn
 • Gulle gevers zijn
 • Klaar om hun leven te veranderen
 • Graag hun eigen baas zijn
 • Graag in actie komen
 • 171,52 euro willen investeren in de Premium Starter Kit
 • Een interesse hebben in Essentiële Oliën en natuurlijk leven

Ready?

OF we spreken mekaar eerst even - dan kan jij jouw vragen stellen. Vraag slechts je BOP (business olie plan) aan als jij bereid bent om de investering van 187,24 te doen.

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan KM Consultancy om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Heb je interesse maar ben je niet klaar om een business te starten? En wil je eerst de producten testen. No problema. Dan vraag je gewoon een POP gesprek aan, dan bekijken we jouw Persoonlijke Olie plan (zonder de business optie).

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan KM Consultancy om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Je bent tot niets verplicht, je hoeft niets verplicht te delen, je hoeft ook geen eigen business op te bouwen. Jij kiest! Wij helpen!
Als je alleen maar lekker zelf aan de slag wil gaan met deze kleine mirakeltjes en gewoon lid wilt zijn van het team, dan is dat PRIMA!
We hebben voor iedereen wat te bieden!

We hebben allemaal badkamerkastjes vol met lelijke chemische producten.

We hebben allemaal synthetische luchtverfrissers en kaarsen die onze familie meer slecht dan goed doen. 

De Premium Starter Kit kan dat allemaal vervangen.

De meeste onder ons hebben niet meteen iets dat ons kan helpen als we overstresst zijn, een dipje hebben of gewoonweg niet in slaap geraken.

 De Premium Starter Kit kan dat fixen.

Young-Living-Starterskit
Young-living-best-deal
Young-Living-Essentiële-Oliën

“OILS CHANGE THE WORLD ONE DROP AT A TIME”

Team Oil2Bloo