WAAROM

YOUNG LIVING?

Met zoveel bedrijven die essentiële oliën aanbieden, welke kies je? Welke is de beste? 

Dit is mijn onderzoek en mijn redenen waarom ik Young Living gekozen heb als MIJN bron die ik vertrouw voor het welzijn van mezelf en mijn dierbaren.

 • Young Living bezit eigen boerderijen om er voor te zorgen dat ze ALLES weten wat er gebeurt met zaadjes, planten ...  Want Young Living heeft als ENIGE bedrijf ter wereld een SEED TO SEAL garantie. Dit betekent dat ze alles zelf doen, in handen hebben, controleren. Ze kiezen de beste zaadjes uit, zorgen ervoor dat deze op de beste manier kunnen opgroeien, zonder pesticiden of insecticiden. Dit alles is superbelangrijk want als jij kiest voor een 100% pure olie, maar die olie komt van een plantje dat besproeid is geweest, dan is je pure olie nog niet van de beste kwaliteit.
 • Essentiële Oliën vallen onder de cosmetica wetgeving en niet onder de medicijnen wetgeving. Dit betekent dat er zo goed als geen regels zijn. Fabrikanten mogen 100% pure olie op hun potje zetten als er maar 3% pure olie in zit. Dit vind ik ongehoord. Maar het is zo. Je kan dus alleen maar werken met een bedrijf dat je vertrouwt en zich bewezen heeft. Young Living bestaat al 25+ jaar.
 • Young Living is erg transparant. Zo heb ik al 2 boerderijen zelf bezoch ten met de boer zelf gesproken. Deze boeren zijn Young Living enorm dankbaar want zoals zij zelf vertellen : een boer die het duurzaam wilt aanpakken, kan niet overleven, kan niet tegen giganten die synthetische productie in hun essenties verweven op. Tenzij ze een grote partner hebben zoals Young Living die net wilt dat ze zo duurzaam werken.  Dat is iets wat ik zelf ook enorm waardeer bij Young Living, dat de kleine man op die manier groot kan worden.
 • De Seed to Seal belofte zorgt ervoor dat elke stap op kwaliteit wordt gecontroleerd. De grond bijvoorbeeld krijgt tussendoor rust of andere gewassen. Het zaadje, de plant ... tot de dag dat het flesje gevuld en verzonden wordt. Alles wordt met de grootste zorg (je kan het echt wel liefde noemen) gedaan.
 • Young Living oliën zijn ALLEEN eerste distillatieoliën. Ze zijn gedistrilleerd in roestvrij staal. Young Living zet hiermee een hoge wereldwijde standaard voor de oliekwaliteit.
 • Elke batch wordt uitvoerig gestest, zowel intern als door derden.
 •  De liefde voor planten gaat ver : Young Living staat geen slechte houding, grof taalgebruik, negativiteit of onenigheid toe bij de planten of op de boerderijen. Harmonie is essentieel voor de integriteit van de plant.
 • Young Living heeft de grootste selectie aan singles en blends beschikbaar. Hun onderzoek is ongeëvenaard. Young Living heeft bijvoorbeeld als ENIGE een bio-identiek progesteronserum dat je nergens anders kunt krijgen. Als vrouw 45+ weet je wat dit betekent :).
 • Young Living heeft ook een Foundation om het onderwijs en de gemeenschap te ondersteunen daar waar armoede of rampen heersen.

WAAROM

TEAM OIL2BLOOM?

 • Omdat je bij Team Oil2bloom een hele Academy er bij krijgt met tal van zeer volledige cursussen en e-books over essentiële oliën, gezond gewicht, natuurlijke verzorging, natuurlijk huishouden, zoopharmacognosie, 28-dagen formule voor het manifesteren van je droomleven, ...
 • Omdat je bij Team Oil2Bloom altijd een persoonlijke coach hebt die jouw unieke en persoonlijke contactpunt is
 •  Omdat je bij Team Oil2Bloom ook in een besloten Facebookgroep komt waar je AL je vragen kan stellen, zowel voor eigen gebruik als dat van je dierbaren.
 • Omdat je bij Team Oil2bloom vanalles beleeft van winacties, spelletjes tot gewoon lekker samenwerken.
 • En voor wie ook een business wilt uitbouwen met essentiele olien, krijg je een 30 dagen business cursus - een maandelijkse ONLINE live training (optioneel), een 90 dagen RANK up plan (optioneel) en alle kennis die Katinka (ikke) als business- en marketingcoach heeft geleerd over 15 jaar ondernemen waarvan 8 jaar online met 3 bedrijven.