Young Living - zo ziet mijn dag er uit van 's ochtends tot ..

Young Living Essentiële Olie Coach en teamleider .. dat is mijn passie, dat is mijn job. En zo ziet mijn dag er uit ..

Het eerste leuke dat er gebeurt (maar dat is afhankelijk van je gezin natuurlijk), is : Ik word wakker wanneer ik wakker word – zonder wekker.

Dit vind ik een geweldige luxe. Maar dat had niet gekund natuurlijk toen mijn dochter nog thuis woonde. Dus nu geniet ik er dubbel en dik van door nog wat te soezelen.

SOEZELEN

Soezelen doe ik op mijn spijkermatje. Wat is een spijkermatje en wat doet het?

Een spijkermat, ook wel fakirmat of acupressurmat genoemd, wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt waaronder het geven van meer ontspanning, vermindering van pijn en het verbeteren van de nachtrust.

De “spijkertjes” zorgen ervoor dat drukpunten in het lichaam geactiveerd worden. Dit heeft een positieve uitwerking op de spieren en zenuwen in het lichaam. Het stimuleert ook de doorbloeding gestimuleerd en maakt in de hersenen 2 geluk hormonen aan namelijk endorfine & oxytocine. Deze hormonen zorgen voor een zalig ontspannen gevoel!  

Ik vind zelf dat door het stimuleren van de bloeddoorstroming ik met veel energie op sta.

YOUNG LIVING VERZORGING

Tijd om op te staan, te douchen en te verzorgen.

young living verzorging

Sinds ik 12 jaar ben, gebruik ik melk & lotion & dagcrème. Ik leerde van mijn moeder om mijn huid goed te verzorgen. En natuurlijk mag je jezelf geen complimentjes geven, maar toch … ik vind dat het gewerkt heeft. Mijn huid ziet er voor mijn leeftijd echt nog goed uit.

Ik heb altijd goede merken gebruikt.

Nu gebruik ik Young Living en dit is hoe mijn ochtendritueel er uit ziet :

Eerst cleanser en toner van de ART collectie – dan tanden poetsen met Thieves tandpasta – in de zomer kies ik voor de ART moisturizer  (in de winter voor de Boswella dagcrème).

Ik hou van ’s morgens in bad gaan 😊 (de meeste mensen vinden dat gek maar ik ben dol op een bad ’s ochtends). Ik kies dan tussen mijn badzout met een lekker geurtje of badmelk (eigenlijk gewoon melkpoeder) met een geurtje. En wassen doe ik met de Morning Start douchegel voor een kickstart van de dag.

Nadien smeer ik mijn hele lijf in met de bodylotion Lavender met nog extra druppeltjes lavender er bij. Ik ben dus helemaal relax de hele dag 😊.

Goh en dan kan ik nog vertellen over mijn haarverzorging en natuurlijke deo, maar dat is voor een andere keer.

Effe kledij uitzoeken …

EEN LUCHTJE SCHEPPEN

Dan effe met de hond buiten voor een eerste ochtendwandeling. De zon schijnt al lekker! Voor korte wandelingen hebben we een klein padje vlak bij huis. Het strand is letterlijk 5 minuutjes stappen en we hebben langs het strand ook een bedekt padje tussen wat bomen. Dat laatste verkies ik als het teveel waait.

Voor nu is het effe een korte wandeling. Want ik heb een leuk en busy dagje voor de boeg.

YOUNG LIVING – DE DIFFUSER

Terug thuis is het ontbijten en natuurlijk wat lekkers in de diffuser.

Soms kies ik gewoon voor een geurtje waar ik zin in heb en soms kies ik voor een therapeutische en emotionele oplossing.

Vandaag koos ik voor Thieves en Patchouli en dit is waarom :

Patchouli

Patchouli zorgt voor een dromerige sfeer waaraan jij je kan overgeven zonder last te hebben van grenzen want patchouli laat deze vervloeien.

Toch is het ook een sterk aardende olie die ervoor zorgt dat we contact blijven houden met ons fysieke lichaam. En dat is voor mij wel belangrijk. Want eens ik begin te werken, vergeet ik de wereld rondom mij. Ik vergeet te drinken, ik vergeet te eten, …

Thieves

Het zuivert de lucht in de kamer (de planten die gebruikt werden hebben anti-bacteriële eigenschappen) en reinigt het van alle negatieve emoties.

p.s.: wil jij ook graag die heerlijke geurtjes van Young Living en genieten van de magie en de kracht van Essentiële Oliën? Let’s talk!

young living diffuser

EEN CADEAUTJE

Brievenbus legen en er zit een cadeautje in van één van mijn teamleden. Zooooooo leuk : een beschermengeltje!

YOUNG LIVING – DMO

Dan effe achter de computer voor mijn DMO. Ik heb een Daily Method of Operation, een dagelijks systeem om in een uurtje per dag altijd nieuwe connecties aan te gaan. Superleuk en fun. En zalig dat mijn business kan groeien in een uurtje per dag.

5 MINUTEN

Een actie waarvan ik echt een gewoonte wil maken, is om ELKE dag een video te maken. Kort … zo een 2 à 3 minuutjes. Soms voor prospects, soms voor teamleden, soms voor marketing, …. Maakt niet uit.

En dus vandaag wilde ik mijn eigen verhaal in ’t kort effe opnemen. Vooral omdat dit volgende week een opdracht is in onze RankUp inner circle groepje. En tenslotte moet je het voorbeeld geven hee.

Dit is het geworden :

En ik spendeerde 20 minuten om er ondertiteling op te zetten, want de automatische ondertiteling … die verstaat niets van mijn accent 😊 ☹

EEN PRACHTIGE CURSUS

Maar ’t is nog niet gedaan voor vandaag. Zoals ik al zei, het wordt een busy dagje.

Eerst nog een zoom gesprek met mijn teamie Cindy (Hooggevoeligheidscoach), één van mijn teamleiders. Cindy en Greet hebben samen een geweldige cursus gemaakt, speciaal voor mama’s en ik wilde graag Cindy effe persoonlijk feliciteren met deze superformiweldige aanwinst.

Want Cindy en Greet zijn zo lief om voor iedereen in het Team Oil2Bloom deze cursus open te zetten.

En man man man … dit is zo een groot cadeau.

Want echt iedereen kan fantastische resultaten krijgen met deze cursus : mama’s alvast, maar ook gewoon als vrouw heb je hier ontzettend veel aan.

young living cursus

Echt dus hee, als je in Team Oil2bloom komt, krijg je deze geweldige cursus voor mama’s en vrouwen er gewoon bij. Check it out : www.rainbowkids.be

EEN LANGE WANDELING

Dan weer effe uitwaaien en tijd voor een langere wandeling met Man & Mara.

EEN KOFFIETJE

En vermits we in deze turbulente tijden geen koffietje kunnen gaan drinken, drinken we er eentje op ons eigen terras.

Ps: zie je achteraan die hoge gebouwen? Dat is onze zeedijk. Zie je meteen hoe dicht ik bij het strand woon.

Effe lunchen en dan weer aan de bak 😊

HEEEEL BELANGRIJK

Héééééééééééél belangrijk!  Zo belangrijk dat het een spreuk op mijn droombord is. En een reminder voor mezelf (want ik speel veel te vaak de schooljuf voor mijn klanten en teamleden).

De spreuk op mijn droombord is :

People will forget what you said

People will forget what you did

But they will never forget how you made them feel

Ik lees deze spreuk elke dag. 

Daarom vind ik het belangrijk om mijn team met regelmaat te laten weten dat ik van hen hou. Dat ik het fijn vind dat ze mijn klanten en teamies zijn.

Dat ik hen waardeer. En dus één van de dingen is dat ik postkaartjes stuur.

En dit zijn kaartjes voor de teamleden die STAR werden. De stralende sterretjes in het team.

young living star

YOUNG LIVING IN COMBO MET TEAM OIL2BLOOM – MIJN NIEUWSTE CREATIE

Ik hou van creëren, dat weet iedereen al. Ik doe niets liever dan digitale cursussen creëren. Vandaag ben ik bezig met mijn Slank en Strak GRATIS start (je kan je NU al aanmelden) en daarna volgt de cursus Slank en Strak in 30 (daar ben ik nu mee bezig). Vandaag wil ik vooral de pijler “beweging” in de cursus zetten. Ik hou zelf van 5 à 10 minuten workouts zodat elke busy vrouw niet al te veel tijd verliest. En ja, je kan strakker worden in 10 minuten per dag. Dat heeft ALLES met consistentie te maken.

young living challenge

MIJN VORIGE CREATIE

Daar ben ik zo trots op! Niets digitaals, maar een echt kaartendek. Het is zoooooo mooi geworden en vandaag ga ik deze naar 8 mensen verzenden die deze aankochten deze week.

young living kaartendek

Dus maar weer op stap naar de brievenbus. En zo wandelen we wel wat af. Maar ik vind het leuk om computer werk af te wisselen met wandelen.

EEN VROUWENCIRKEL

Om 15 uur heb ik een ONLINE vrouwencirkel georganiseerd door Jolène. Jolène heeft een aantal vrouwen bijeen gebracht en ik ga wat vertellen over essentiële oliën en de Aroma Freedom Techniek.

We zijn met 5 vrouwen en ik vind het altijd leuk zo met een kleine groep te praten. Dat maakt het veel persoonlijker.

young living vrouwencirkel

Wil jij ook eens zo een vrouwencirkel organiseren? Cool! Ik heb allerlei ideetjes, dus mail me snel!

YOUNG LIVING – VOOR EIGEN GEBRUIK OF BUSINESS?

Om 16 uur heb ik een gesprek met teamlid Carmela. Ze startte met de olietjes voor eigen gebruik. Eigenlijk iedereen start bij mij voor eigen gebruik.

Omdat ik businesscoach ben, denkt iedereen al snel dat ik de bedoeling heb om hen te leren een oliecoaching business uit te bouwen. En natuurlijk kan dat! Het is zeker mijn expertise.

Maar mijn visie voor Team Oil2Bloom is eigenlijk helemaal anders.Ik wil dat de HELE wereld olietjes gaat gebruiken voor EIGEN gebruik.

Mijn motto : SELFLOVE first!

Ik geloof heel sterk dat elke vrouw goed voor zichzelf moet zorgen. Pas dan kan je met opgeladen batterijtjes alle liefde en energie gul weggeven.

Maar nu … Carmela …

Ze startte dus voor eigen gebruik maar ze is Emotie Coach en daar passen essentiële oliën natuurlijk fantastisch bij.

Dus was het effe kijken hoe zij deze kon implementeren in haar business.

Want ideeën … die heb ik altijd zat.

Het is zelfs vaak zo, dat wanneer coaches en therapeuten de EO gaan integreren, hun eigen praktijk omhoog schiet. En dat heeft alles met ons teamwerk te maken.

young living business

YOUNG LIVING – DE 3 BUSINESS PIJLERS!

En maar goed ook want de dag is zo goed als om. Het is ondertussen 17 uur.

Maar ik hou van dagen die voldoening brengen.

Eigenlijk heb ik vandaag de 3 BUSINESS pijlers volbracht, dus schouderklopje voor mezelf ♥

Businesspijler 1 = nieuwe mensen vinden

Vinkje: deze ochtend in mijn DMO uurtje

Businesspijler 2 = de nieuwe mensen betoveren met boeiende informatie zodat ze klant willen worden

Vinkje : mijn vrouwencirkel van deze middag

Businesspijler 3 = de klanten helpen en verwennen

Vinkje : teamlid Cindy – teamlid Carmela – en mijn postkaartjes

Succespijler die er altijd bij hoort : SELF LOVE

Vinkje : rustig wakker worden en soezelen – genoeg buitenlucht en beweging – gezellig koffietje drinken met mijn man ♥

Toekomstpijler, want stilstaan is achteruit gaan

Vinkje : ik werk aan mijn Slank en Strak in 30 – ooooooh daar heb ik zo een zin in!

RUST!

Mijn man heeft de nacht en stiekem vind ik dat ook wel eens leuk. Dan neem ik mijn avondmaal lekker in de zetel voor televisie. En ik smikkel allerlei lekkers door mekaar, gaande van een smoothie, een stuk chocolade, een grote dosis aardappelpuree, een frisse salade, weer een stukje chocolade, …

young living rust

EN

Het was een mooie dag!

Welk stuk van de dag vind jij het leukste?

En heb jij ook zo een leuke job? (pssssss : altijd welkom bij het team … ik zoek echt nog serieuze maar plezierige mensen die anderen graag helpen en coachen – mail me dan ♥)

Leave a Reply 35 comments

Marjan Reply

Hi lieve Katinka, wat heb ik toch een bewondering voor jou! Wat jij allemaal kunt realiseren in 1 enkele dag! Daar kan menig persoon een voorbeeld aan nemen! En dat is nu juist wat ze bedoelen met Lead by Example! Je hebt tonnen Energie en weet iedereen op elk moment te inspireren en te motiveren. Ben er supertrots op om jouw Teamie te zijn 😉 xxxx

Patricia Bauwens Reply

Amai wat ben jij een bezige bij . Maar dat wist ik al . Ik zou graag ook zo met pc willen werken maar helaas is dat chinees voor mij. Ben blij dat ik van jou zoveel steun krijg in de zaken die ik toch kan. of een beetje kan. Ben fier lid te zijn van team oil2bloom

Annick Reply

Wauw, Wat een leuke maar drukke dag had je. Patchoulli, ik hou er ook zo van. Ik gebruik deze graag in bad samen met Geranium. Ook ik ben blij om dat ik bij dit team hoor.

Angela Reply

Hi Katinka, wat een ontzettende leuke blog is dit. Ik heb net mijn starters kit binnen en ben dus nog volop bezig met alles doorlezen en uitproberen. Maar van al uw video’s en verhalen ( en van mijn eigen coach Anke ben ik wel heel enthousiast aan het worden, dank daarvoor. (Ps en wat een mooie hond heeft u)
Groeten Angela

  Katinka Reply

  Ja, mijn hond Mara is een dotje hee (een koningspoedel)

Ilona Reply

Hoi Katinka,

Jij bent echt een bezige bij hé, je kan niet stilzitten. je bent een inspiratie voor ons allemaal.
Keep up the good work, we <3 it

warme knuffels

Ilona

Natasja Reply

Lieve katinka, wat is Het altijd inspirerend om te lezen hoeveel jij onderneemt. En alle tips die je met ons wil delen. Wat mogen wij allemaal blij zijn dat we onder Team Oil2bloom vallen. Zoveel energie als jij hebt daarvan kan ik alleen maar dromen. Maar helaas wreekt mijn lichaam zich dan elke keer. Nochtans hebben de Oliën mij SUPER véél goeds gebracht sinds ik ermee ben begonnen. Beter slapen beter immuunsysteem beter geaard zijn mijn eigen verzoringsrituelen zijn helemaal met de Oliën tegenwoordig en overal waar je kijkt staan wel roomsprays rollers etc…😀😉
Dikke dikke merci voor alles. -xxx- Natasja

Dilli Reply

Amai wat leuk om te zien wat jouw dag is of jouw leven met YL. Echt bezige bij inderdaad 😀 Maar ook supervrouw ben jij!
En oooh je hond, hopelijk zie jou en jouw hond ooit nog hihi.

Je inspireert mij! Ga zo verder!

Lieve groetjes Dilli

  Katinka Reply

  Oh ja, we zien mekaar vast een keer in het echt!

Shiela Reply

Hi Katinka,

Wat mij heel erg bij blijft is je affirmatie die je elke dag zegt.. Die neem ik vanaf nu mee in mijn dagelijkse routine en neem ik eens heel diep in.. mijn hart maakte er een grote huppel door!
Zo heerlijk hoe jij blijft inspireren.
Ik ben heel blij om in je team te zitten! 🥰

  Katinka Reply

  Oh wat lief van je. Ja, het is een mooie spreuk hee. Leuk dat deze jou ook inspireert!

Laura Reply

Wat een heerlijke blog! Ik word er instant happy van (en de olietjes zijn ook gewoon heerlijk! Nooit gedacht dat zelfs mijn man fan zou worden 😉). Ik begin ook elke dag met een intentie! Dat vind ik het fijne aan de oliën. Het is een ritueel om een meer mindful leven te creëren. ❤️
X Laura

Sofie Reply

Wauw Katinka, wat een superblog!
Als ik zie waarvoor jij de olietjes allemaal gebruikt.😍Ik ben volop op ontdekking gegaan met de starterskit, en kijk al uit naar de levering van mijn volgende olietjes. Geweldig is het om uit zo’n aanbod te kunnen kiezen. Aan inspiratie opdoen geen gebrek via jouw tips.
Groetjes Sofie

  Katinka Reply

  Jouw weg start nog maar net maar je zal zien … het wordt een echt avontuur

Roxanne Reply

Wat een leuk stukje heb je geschreven Katinka! Zelf nu op ontdekkingsreis met de starterskit en hoop er snel ook veel meer over te weten om andere net zo enthousiast te maken!

Bianca Reply

Wat een leuk verhaal en wat een druk leven heb jij zeg. Maar wel ontzettend leuk stuk om te lezen! Ik vind de olietjes heerlijk, maar helaas heb ik geen budget om regelmatig wat te kopen. Dat betekent ook dat ik extra zuinig ben met de olietjes die ik heb, maar daardoor geniet ik er ook extra van!

  Katinka Reply

  Ja zuinig zijn is de boodschap. De olietjes zijn sterk genoeg, ook met 1 druppeltje. Wat ik adviseer als je wat op je budget moet letten, is kijken wat je kan vervangen dat je anders ergens anders koopt. Zoals bijvoorbeeld mijn DIY wasmiddel (zie ander blogje). En verder genieten … ja, dat is de spirit!!!

Yvette Reply

Ik heb een vraagje over het matje. Ik heb het al meerdere keren op FB zien voorbij komen maar twijfelde om het te bestellen. Wat is jouw mening en ervaring hiermee en kocht jij het ook online ?
Groetjes, Yvette

  Katinka Reply

  Hey Yvette, echt doen. Ik vind het geweldig. Ik heb het al meer dan 10 jaar en ik gebruik het echt dagelijks. Soms ’s morgens, maar soms zelfs als ik niet kan slapen ’s nachts als ik blijf piekeren. Zelfs daar helpt het bij. Het is ook goed voor de bloeddoorstroming dus het helpt bij vanalles.
  Het is wel wennen want je eerste gedachte is : oh dat doet pijn.

Heidi Reply

All you need is faith, trust and a little bit of YoungLiving dust…🧚‍♂️

Hilde Vinck Reply

Lieve Katinka, jouw enthousiasme kent blijkbaar geen grenzen! Super hoe je het allemaal klaarspeelt. En ja,heel zeker zal ook jij je mindere momentjes hebben zoals iedereen, maar door jouw “zijn” lijkt dat niet zo. Toffe madam die ons via jouw groepen, zoveel cadeau doet! Tof dat we daar mee mogen van genieten! : )

Celine Reply

Love it!

Liesl Reply

Hey Katinka,

Ik heb erg veel bewondering om te zien wat jij elke dag doet en hoe je het doet! Altijd mega enthousiast en opgewekt! Door jou blog te lezen heb ik beseft dat ik mijn spijkermatje weer meer moet gebruiken . En jaa overal heel veel tips en tricks te lezen over de olietjes en alles er rond! Bedankt om mij te inspireren , groetjes Liesl!

  Katinka Reply

  Oh leuk dat jij ook een spijkermatje hebt

Amy Mullenders Reply

Wat een leuke blog is dit. Ik ben sinds een tijdje al lid en vind de olietjes heerlijk. Ik gebruik ze iedere dag en neem ze ook mee. Love essential oils 🙂

Leanora Schmidt Reply

Hallo Katinka,
Geweldig om je te volgen , ik leer zo ontzettend veel.
En dat je me verder helpt met een persoonlijke coach echt top.
Gr Leanora

Lisette Nijsten Reply

Het strandritueel samen met mooie Mara.
Love her!
Verder vindt ik alles leuk en interessant.
Lieve groet Lisette

  Katinka Reply

  Ja die Mara is een dotje hee.

Sabrina Reply

Wat een geweldige blog weer katinka.Ben ook heel blij dat je over de spijkermat vertelde heb meteen ook besteld. Ben ook benieuwd naar je nieuwe creatie slank en strak.
Groetjes Sabrina

  Katinka Reply

  Hey Sabrina, zo leuk dat je ook een spijkermatje hebt. Ik ga een hele video hierover maken. Dan zet ik deze ook nog in dit blogje er bij, maar ik ga er aan denken om jou dit apart toe te sturen, dan heb je er nog meer info over. xx

Christa Reply

Hoi Lieve Katinka,
wat een heerlijk verhaal ik wordt weer opnieuw geinspireerd om mijn business verder uit te gaan breiden.
Eigenlijk weet ik bijna niet waar te starten met zo veel leuke hulpmiddelen.

Bedankt dat je ons zoveel geeft en absoluut bedankt voor je zeer besmettelijke enthousiastme…..<3 <3 xxxx

  Katinka Reply

  Ja, dat herken ik wel hoor … dat niet weten waar starten. Ik vind ook alle tools leuk.
  Best is om er 1 à 2 uit te kiezen en hier voluit voor te gaan. xoxo

Lisette Reply

Hi Katinka,

Jeemig wat een drukke dag voor je. Fijn de vrijheid om je eigen dag in te plannen. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het matje. Zag hem laatst voorbij komen op facebook en heb even in dubio gestaan of ik hem wel of niet zou bestellen en heb t uiteindelijk niet gedaan. Ik ga hem denk ik toch alsnog aanschaffen!

Liefs Lisette

gerda laverman Reply

Hallo Katinka,
ik ben net begonnen met de etherisce oliën van YL en heb een aantal van jou mooie en enthousiaste flmpjes gezien. wat doe je dat mooi en duidelijk hartelijk dank ben heel blij dat ik via Cindy op dit pad ben gekomen. Ga zo door zodat wij allemaal nog veel kunnen leren en genieten van jullie wijsheid en ervaring!

  Katinka Reply

  Dankjewel Gerda en superwelkom bij het team ♥

Leave a Reply:error

Heb je genoten van dit blog? Deel het met de wereld :)